Spuit slet hoe bef je jezelf

Spuit slet hoe bef je jezelf

spuit slet hoe bef je jezelf

...

Naakte geile wijven gratis sletjes


spuit slet hoe bef je jezelf

...

Ik zat snel in de gewenste houding en kroop naar de man toe, de slip vertoonde een grote bobbel en de man gaf opdracht om het kadootje uit te pakken, hij zei: Ik pakte de slip met beide handen vast en trok voorzichtig de broek naar beneden, toen de slip over de bobbel heen ging slaakte ik een kreetje, een enorme piemel sprong naar voren, de half harde lul was erg mooi, de pik was groot en zonder voorhuid, de lans en ballen waren volledig glad geschoren en ik slaakte een zuchtje Snel opende ik mijn mondje en de man stuurde zijn pik mijn mondje in Ik zoog de man met passie af en de man genoot ten volle, Ik hoorde de man meer en meer hijgen en wilde mij inhouden want ik wilde nog geneukt worden maar de man kreunde: Teleurgesteld zoog ik de man weer af en de man kwam klaar in mijn mondje en ik slikte alles door, toen de man klaar was sabbelde ik zijn pik schoon en hield hem goed vast, hopend dat hij weer stijf werd J j ja mm meneer..

Had je nog even geneukt willen worden dan??? Ik deed me onschuldig voor en knikte met mijn schouders en zei: De man pakte mij bij de kin en zei: J j ja mm meneer, waarom vv vraagt u dat??? J j ja meneer stotterde ik en keek de man bewust bang aan Ik knikte en de man zei: Ik knikte weer en de man kleedde zich aan en hij keek nog een keer streng mijn kant op en liep daarna weg, mij geil achterlatend De avond viel gelukkig snel en ik maakte me klaar, ik ging me douchen en scheerde me kutje de weinige haartjes er helemaal af, ik spoelde mijn kontje en hoopte daar ook geneukt te worden vanavond, ik had mooie kniekousjes uitgezocht en deze kwamen tot bijna mijn heupjes en het stond hartstikke geil, ik deed een schoon shirtje aan en deed 2 staartjes in mijn haar en deze stonden aan de zijkanten van mijn hoofd Pak mijn pik vast en speel er mee, ik weet dat je hem lekker vind sletje!!!

Ik pakte de piemel beet en trok er voorzichtig aan en vroeg aan de man: De man lachte en zei: Ik keek de man verbaasd aan en toen knipte de man in zijn vingers Alle mannen waren naakt en alle pikken en zakken waren kaal geschoren en stonden stijf naar voren op mij gericht!!! Ze waren dus met z´n achten en gingen om me heen staan, ik was zo onder de indruk van de grote mannen dat ik geen woord kon uitbrengen en liet het over me heen komen De bekende man zag mij kijken en zei: Een beetje bij zinnen gekomen zei ik: Een bodybuilder greep mijn armpje en zei: Ik deed net of ik bang was en knikte een beetje en een paar mannen namen mij mee naar de bank en gingen zitten, ik moest voor de bank plaats nemen en ze wezen naar hun pikken Ik begon de piemels te grijpen en pijpte ze een voor een, achter mij kwam een man en deze vingerde mijn kutje Ik draaide mijn gezichtje om en zei kreunend: De man bonkte wild en hij had me nekje vast en ik kreunde en hijgde er over, de neukende man zei: De mannen lieten me even met rust en ik had de kans om op te staan en liep voorzichtig naar de deur, ik draaide om en zei tegen de mannen: Degene die me het eerst te pakken heeft mag het eerst in mijn kontje met zijn grote pik hi hi Een groep geile hengsten stormden de trap op en doorzochten alle kamers, al snel was er een man op zolder en vanachter een doos greep hij mij en sleurde mij over de vloer naar hem toe, de man zei niks maar hijgde en gromde als een echte geile beer en zette mij op handen en knietjes, de man dwong mij om om te kijken en ik zag zijn enorm stijve pik achter mij en de man drukte zijn pik tegen mijn sterretje en greep mijn nekje vast, hij gromde een keer en drukte door, ik voelde de eikel voorbij mijn sluitspier gaan en de man drukte bronstig zijn hele lans er in en begon te neuken Ik werd gegrepen door 2 man en ze geleiden mij van de zolder af richting de slaapkamer van mijn moeder en zetten mij op handen en knietjes op de rand van het bed en de volgende man drukte zijn lul in me kontje, de mannen waren botergeil en ze misbruikten mijn kontje flink, ik kreunde het uit en smeekte de mannen om mij goed te nemen, de mannen hadden een goede conditie en de een na de andere neukte mij af, de een spoot mijn kontje vol en de andere mijn kutje, een van de laatste mannen kwam op mij af en de man was de grootste bodybuilder en legde me op mijn ruggetje, hij deed mijn beentjes de lucht in en legde deze naast mijn hoofd, mijn kutje en kontje kwamen hierdoor omhoog en de man richtte zijn lans en keek me aan en zei: Je kreunt geil en trilt op je benen.

Ik lach gemeen en ik draai je om en druk je tegen een oplegger. Geil rij ik tegen je kontje op. Dan loop ik weer van je weg. Teleurgesteld kijk je me aan en ik lach gemeen. Ik ruik je geile kutje en we zoenen weer geil. Je ademt zwaar en ik voel je trillen…. Ik trek je topje uit en klik je bh los. Je kutje word natter en geiler.

Je kreunt steeds harder en wilder en ik maak je helemaal gek. Dan trek ik je broek ook uit.. Ik sta op en kleed me uit.. Ik kreun luid en geil en streel je door je haar.. En je gaat achter over op bed liggen en begint jezelf te vingeren. Tot ik helemaal in je zit en dan hou ik me stil. Je knikt en dat is iets wat ik niet wil. Ik geef je een tik in je gezicht en je kijkt me met grote ogen aan.

We kreunen samen en de cabine schommelt zacht met ons ritme mee. Ik neuk je steeds sneller en dieper en we horen je kutje geile geluiden maken. Na weken zonder kutje gezeten te hebben is dit voor mij een geile ontlading. Ik neuk je sneller en ik lach gemeen naar je. Eenmaal uitgekreund en ´t orgasme laten zakken kijk je me ernstig aan. Dan ga ik op ´t bed zitten. Ik voel je kokhalzen en naar adem happen.

Ik begin mee te stoten in je geile pijpmondje en kreun steeds geiler. Je kijkt een beetje angstig en dat maakt me geiler. Ik ga over en in je mondje spuiten. Je kijkt me niet begrijpend aan maar ik hou dan je hoofd vast en neuk je in je geile pijpbekkie. Ik ben er voor uw genot en u beslist. Ik kreun luider en zwaarder. Na een lange knuff dommelen we samen in slaap…. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online!Meesteres thuis sexvoorgeld


spuit slet hoe bef je jezelf

Pearline Furman  

Pikk i fitte norske pupper

No description. Please update your profile.